A pár hónapos zárt, majd végül nyíltabb tesztelési fázist követően a RIM ma elérhetővé tette az App World mobiltelefonos kliens legújabb, 3.0-s (pontosabban 3.0.0.73-as) verzióját. A program újdonságairól korábban sokat írtunk már, így csak a lényeget emelnénk ki most:

Az új App World kliens külsőre teljesen átalakult az előző kiadáshoz képest, így sokkal jobban illeszkedik az OS6-os, de főleg az OS7-es készülékek dekoratív felhasználói felületéhez. A program bizonyos szempontból a webes storefrontot mintázza, legalábbis a felső, lapozható alkalmazásajánló teljesen erre a mintára jött létre, emellett új kategóriák is szerepelnek a nyitóképernyőn, és átdolgozták, átláthatóbbá tették a programozók a My World menüpontot is.

Az App World kliens 3.0-s verziójának frissítéséről minden felhasználó értesítést kap, aki ezt nem szeretné kivárni, látogasson el a piactér angol oldalára, ahol e-mail címe megadásával letöltési linket kap a telefonjára.


Vegyél részt Te is a BerryBlog első fotópályázatán! Részletek, nevezési határidők és nyeremények az alábbi blogposztban!

Címkék: world blackberry app
süti beállítások módosítása