Elérkeztünk a BerryBlog első fotópályázatának záróakkordjához, a fődíjas felvétel bemutatásához. Mindenekelőtt azonban szeretnénk minden pályázónak gratulálni, és megköszönni Nektek, hogy beküldtétek azt a szám szerint 31 fotót, amiből kiválaszthattuk a legjobbakat.

Sokszor nem volt könnyű dolgunk, és bár először úgy véltük, érdemes rátok bízni a döntést, végül a sors, illetve a Facebook szabályzata úgy hozta, hogy erről a tervünkről le kellett tennünk.

Legszívesebben ezért mindenkinek adnánk valami díjat, aki vette magának a fáradtságot, és beküldött egy fotót nekünk (bár azt gondolom mindenki tudja, hogy ez a BlackBerrykkel nem is olyan bonyolult feladat), erre azonban egyelőre sajnos nincs lehetőségünk, így három plusz egy díjat osztottunk ki ezúttal, az ajándékokért ezúton is köszönet a Research in Motionnek!

Nem szaporítjuk tovább a szót, következzen a fődíjas alkotás, melyet Varga Bálint küldött be nekünk, "Móló" címmel. A téli időszakban készült tájkép hangulat- és fényvilága nagyon el lett találva, tényleg kinek kell ma digitális fényképezőgép, ha egy BlackBerryvel is ilyen jó képeket lehet csinálni?

Gratulálunk Bálintnak, aki egy BlackBerry Premium Headsetből, egy BlackBerry thermobögréből és néhány apróbb ajándékból álló csomagot fog kapni tőlünk!

Köszönjük, hogy pályáztatok, találkozunk legközelebb!

süti beállítások módosítása