A RIM első BBX-es BlackBerryje teljes érintőkijelzős készülék lesz, ezt már többen, többször is megírták, sőt, a gyártó nemrég hivatalosan is megerősítette ezt az információt. Most végre-valahára megérkezett az első kép a sokáig Colt néven emlegetett, Európában valószínűleg London néven érkező újdonságról, vagyis annak egy nem működő, dummy változatáról. Bár állítólag a Colt projektet megszüntették, és London lesz helyette. Ki tudja ezt követni?

Az elsőre leginkább a Porsche Design által nemrég megalkotott P'9981-re emlékeztető dizájnt kétségtelenül szokni kell még, mindenesetre nem tűnik rossz kezdeményezésnek - ne feledjük, hogy dummy unitról van szó, tehát az eredeti példány ennél még jobban fog kinézni!

Emellett az a hír járja, hogy a készülékbe 1,5 GHz-es kétmagos Texas Instruments processzor kerül majd, 1 GB memória és 16 GB háttértár mellett. Erőben nem lesz hiány, az biztos. A telefonnak egyébként 3,7 hüvelykes kijelzője és két kameraegysége is lesz, a burkolat pedig teljesen egybeépített alumíniumból lesz, ha minden igaz.

Most már csak az a kérdés, hogy mindezt mikor foghatjuk működő példányként a kezünkbe. Erről egyelőre egymásnak némileg ellentmondó információk terjengenek: a képet először megmutató Verge júniusról tud, a BGR már a harmadik negyedév végéről beszél, de mi hallottunk saját forrásunktól jövő májust is. Reméljük, nekünk lesz igazunk.

Nektek egyébként hogy tetszik?

Via The Verge, BGR

süti beállítások módosítása