Na igen, ilyen is van kéremszépen, nem csak iPhone-ért lehet sorba állni, hanem más készülékekért is (bár személy szerint legyen szó akármilyen márkáról, én ezt kissé beteg dolognak tartom), mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a BlackBerry Lifestyle Store megnyitója előtt kígyózó hatalmas sor. Ja hogy hol? Hát Indonéziában.

Indonéziáról tudni kell - azon kívül, hogy a világ negyedik legnépesebb országáról beszélünk -, hogy az országban hatalmas kultusza van a BlackBerryknek, mostanában gyakorlatilag minden második eladott mobilkészüléket a RIM gyártja. Az ország lakói a fűszeres kaják mellett pedig köztudomásúlag meg vannak őrülve a BBM-ért meg a Facebookért.

Nem véletlen, hogy a BlackBerry 9790 éppen Indonéziában startol ma, a boltnyitással együtt, a készülék hetekig csak itt lesz kapható, még a RIM anyaországában sem dobják piacra decemberig. Hogy mindezzel pontosan mire megy a gyártó, azt majd pár hónap múlva megmondjuk, mindenesetre a volumen értékesítésnek biztos jót fog tenni az erősödés a térségben.

süti beállítások módosítása