Az új BlackBerryk árlistába kerüléséről többnyire nem szoktak külön beszámolni a szolgáltatók, egy-két kivételtől eltekintve. Ehhez képest a Vodafone ma külön sajtóközleményt adott ki a BlackBerry 9900 és a 9810 megjelenéséről, amiben egyelőre csak a Smart Store-t említik, mint forgalmazó üzletet, de ez nyilván gyorsan bővülni fog. Vannak árak is, emellett sokat mondó, hogy a szolgáltató a Mátrix tarifacsomagokat emlegeti a közleményben, aminek a teljes szövegét alant olvashatjátok:

A BlackBerry legújabb csúcsmodelljei megérkeztek a Vodafone-hoz

A Vodafone legújabb okostelefon üzletében, a Vodafone Smart Store-ban már elérhetők a a BlackBerry legújabb csúcsmodelljei, a Bold 9900 és a Torch 9810. A teljes QWERTZ billentyűzetet és érintőképernyőt kombináló készülékek közül a 9900-as elegáns fekete, míg a 9810-es acélszürke színben kapható.

BlackBerry 9900 – a világ legjobb QWERTZ billentyűzete új köntösben

A BlackBerry Bold sorozat új tagja, a 9900-as az első olyan készülék a termékcsaládban, amelyben a gyártó a teljes QWERTZ billentyűzetet érintőképernyővel kombinálta. A borotvaéles kijelző mérete 2,8 hüvelyk, felbontása pedig 640x480 képpont, a teljesítményt a Qualcomm 1,2 GHz-es processzora biztosítja, amelynek köszönhetően a készülék az eddigi leggyorsabb családtag. Mindemellett a BlackBerry 7 operációs rendszer „Liquid Graphics” grafikájának köszönhetően a készülék használata igazi élmény. Az 5 megapixeles kamerával a felhasználók kiváló képeket és HD minőségű (720p) videókat is készíthetnek.

A készülék rendkívül igényes, elegáns megjelenésével még a divatra érzékeny okostelefon-vásárlók is elégedettek lesznek, 10,5 mm-es vastagságával pedig ez az eddigi legvékonyabb BlackBerry modell.

A 8 GB-os beépített flashmemóriával rendelkező BlackBerry 9900 Matrix 7 tarifával csupán 20990 Ft kezdőbefizetéssel és 12 havi, 5750 Ft-os törlesztőrészlettel is megvásárolható a Vodafone Magyarországnál.

BlackBerry 9810 – még nagyobb érintőkijelző

A legújabb Torch szintén a BlackBerry 7 operációs rendszert használja, amely a készülék kicsúsztatható kialakításának köszönhetően egy 3,2 hüvelykes, 640x480-es felbontású érintőképernyővel párosul. Akár a 9900-as modellben, ebben is 1,2 GHz-es processzor biztosítja a megfelelő teljesítményt.  A telefon legtöbb alkalmazása kicsúsztatott állapotban is működik, a BlackBerry gomb hosszú megnyomásával pedig láthatóvá válik a nemrég megnyitott alkalmazások sora. A készülék mindenféle üzenet kezelésére képes, legyen szó akár Lotus, vagy Exchange e-mailről, POP-ról, vagy IMAP-ról, ráadásul egy kombinált listában az összes bejövő üzenet látható. Szétcsúsztatott állapotban válik láthatóvá a teljes QWERTZ billentyűzet, amely a BlackBerry Bold telefonokhoz hasonlóan van kialakítva.

A BlackBerry 9810 Mátrix 7 tarifával, részletfizetéssel már 18990 kezdőrészlettel elvihető, mely után mindössze 4250 Ft-os törlesztőrészlettel kell számolni 12 hónapon át.

A hamarosan érkező okostelefonokról további tájékoztatás található a www.vodafone.hu/hamarosan weboldalon.

süti beállítások módosítása