Már lassan háromnapos hír, de hátha nem mindenki találkozott vele: a RIM közel 500 millió dolláros értékvesztési leírást könyvelt el a még el nem adott PlayBook készletekre. Mindez azt jelenti, hogy több mint 1 millió PlayBook lehet a boltok polcain vagy a RIM raktárjaiban, amelyeket a következő hónapok során igyekeznek kisöpörni, hogy előkészítsék a terepet a ráncfelvarrt változat számára.

Mindez azt jelenti, hogy ezentúl lényegében mindenhol rendkívül nyomott árakon lesz elérhető a PlayBook, amely tavaszra megkapja a 2.0-s operációs rendszert, amelynek a legfontosabb újdonsága, hogy elérhetővé teszi az Androidos alkalmazások futtatását is. Az USA-ban már 200 dollárért is elérhető a 16GB-os változat, míg a 64 GB is már beesett egy ideje 350 dollár alá, és valószínűleg lesz még kevesebb is.

Kiváncsiak leszünk, mindez hogyan jelenik majd meg a hazai Vodafone árképzésében...az európai boltok egyelőre nem tükrözik az amerikai árakat, sajnos.

Persze, dilemma, hogy közeleg az új változat, de a jelenlegi ismeretek szerint nem fog annyival többet tudni, meg feltétlenül megérje a teljes árat kifizetni érte. Arról nem is beszélve, hogy még hónapokra lehet a megjelenése.

Közben esetleg Tom és Berry is leírja tapasztalatait, hogy valójában mire is haszálja a PlayBook tabletet, amellett, hogy van BlackBerryje, és fél nap egy egy ThinkPaden dolgozik...

Ha Neked vannak jó példáid, hogy mire is jó, ha van az embernél egy tablet, írd le kommentben!

süti beállítások módosítása