Egyre többen ragadtok BBM-et, hogy nevezzetek a BerryBlog nagy születésnapi nyereményjátékába, melynek végén egy BlackBerry 9900, egy BlackBerry 9780 vagy egy BlackBerry 9300 kerülhet a nyertesek birtokába. A hétvégén folyamatosan villogott a játékhoz használt BlackBerry üzenetjelzője, végül vasárnap este 21:30-ig összesen 96 ajánlás érkezett be. Ezek alapján a játék állása vasárnap este a következő volt:

  • Első helyezett: 13 ajánlás
  • Második helyezett: 10 ajánlás
  • Harmadik helyezett: 10 ajánlás

A három dobogós versenyző tehát 3 szavazaton belül mozog, ráadásul holtversenyünk van a második és a harmadik helyen (ilyenkor a játékszabályok szerint az kerül előnybe, akire utoljára érkezett ajánlás), de ne feledjétek, december 15-ig tart a verseny, bármikor lehetnek utolsókból elsők!

Még mindig sokan vannak, akik csak egy ajánlással rendelkeznek, pedig kis igyekezettel azért lehet támogatókat keresni, így azoknak is van esélyük nyerni, akiknek nincs kiterjedt BBM-listájuk. Jól használható erre a célra a Facebook, akár a BerryBlog saját fala, akár az ismerősi kör alkalmas lehet értékes ajánlások felkutatására és bezsebelésére. Ezen kívül szét lehet nézni máshol is az interneten, bizonyára nem mi vagyunk az egyetlen oldal, ahol BlackBerrykkel foglalkoznak. 

Nagy segítség lehet egy olyan ismerős, vagy barát, aki olyan munkahelyen dolgozik, ahol BlackBerryket használnak - persze ha nem akarja saját magának megkaparintani a díjakat. Sáfárkodjatok jól a kapcsolati hálótokkal, most busásan megtérülhet!

Hajrá!


A játékszabályokról és a jelentkezés menetéről itt olvashatsz.

A "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra!" játékot támogatják:

süti beállítások módosítása