A London után újabb, egyelőre fejlesztés alatt álló BlackBerryről került ki kép az internetre néhány minden hájjal megkent belsős embernek köszönhetően. Ezúttal a 2012-es BBX-es BlackBerry 10-es termékvonal egyik képviselője, a Milan mutatta meg magát, igaz, egyelőre csak egy látványterven, nem pedig egy dummy egységen keresztül.

A CrackBerry jóvoltából az internetre került kép egy a Torchoz hasonló csúszka BlackBerryt mintáz, mely kissé szögletesebb a Torchnál, tulajdonképpen a szintén szögletes-formájú Londont követi ezzel. A telefon tehát egy QWERTY-érintőkijelzős megoldás, hatalmas kijelzővel (valószínűleg sokkal nagyobb lesz, mint a 9800/10-es Torch-é), minket leginkább a nem sok vizet zavart Dell Venue Próra emlékeztet - ahhoz a telefonhoz volt szerencsénk, de csak az ellenségeinknek ajánlanánk.

Azért még ne vegyünk mérget rá, hogy a Milan így fog kinézni, illetve ha így is néz majd ki, egyáltalán nem biztos, hogy olyan batár lesz, mint a Venure Pro (oldalnézeti kép nem látszik a készülékről). Pár hónap, és okosabbak leszünk.

Update: Közben megerősítették nekünk más források is, hogy a képen tényleg a Milan látható.

Via CrackBerry.

Címkék: blackberry milan
süti beállítások módosítása