A félidő után járunk, jövő héten ilyenkor már tudni fogjuk, ki nyerte a BerryBlog karácsonyi-születésnapi játékának díjait, a BlackBerry 9900-at, a BlackBerry 9780-at és a BlackBerry 9300-at, melyet a Magyar Telekom, a Vodafone Magyarország és a Telenor Magyarország volt oly szíves felajánlani nekünk, pontosabban Nektek. 

A játékunkra tegnap estig összesen 211 ajánlás érkezett be, ezek alapján a sorrend a következő:

  • Első helyezett: 37 ajánlás
  • Második helyezett: 28 ajánlás
  • Harmadik helyezett: 16 ajánlás

A 3-6. helyen lévők közt minimális a különbség, az első kettő viszont kezd kicsit meglépni a mezőny többi tagjától, némi háziversenyt alakítva ki egymás közt. Micsoda izgalmak!

Ma többen is jeleztétek, hogy nem kapnak az ismerőseitek visszajelzést tőlünk, nem engedjük be őket a játékba. Mivel a játékot folyamatosan menedzseljük (kivéve éjjel, amikor nekünk is aludni kell), ezért nappali időszakban pár órán belül meg kell kapja mindenki a jóváhagyást, aki még nem szavazott a játékban.

Ha mégsem történik semmi, azt javasoljuk, hogy töröljétek a BerryBlogot a jóváhagyásra váró kapcsolatok közül, és próbáljátok meg mégegyszer hozzáadni a BBM kontaktlistátokhoz! Ha továbbra sem működik, jelezzétek nekünk a jatek@berryblog.hu e-mail címen, megpróbálunk valami megoldást találni. Az e-mailben mindig jelezzétek, hogy mi annak a felhasználónak a neve, illetve a PIN-je, amelyik nem tudja velünk felvenni a kapcsolatot!


A játékszabályokról és a jelentkezés menetéről itt olvashatsz.

A "Küldj egy BlackBerryt karácsonyra!" játékot támogatják:

süti beállítások módosítása