Hipp-hopp elrepült ez az év is, a maival együtt tizenkét nap van hátra 2011-ből, a RIM talán eddigi legsötétebb évéből. De azért volt sok jó és szép dolog is, amire emlékezni érdemes az idei esztendőből, a mai nappal kezdődő, tizenkét részes sorozatunk az év legjobb pillanatait foglalja össze. Kezdjük tehát a januárral!

Az év első hónapjának kétségtelenül egyik legnagyobb híre volt, hogy végre hivatalosan is elindul a magyarországi App World. A publikus teszt már ebben a hónapban elkezdődött, de végül csak februárban volt hivatalos bejelentés. Mintha nem is idén lett volna, mintha igaz sem lett volna!

Ugyanebben a hónapban kezdődött a BlackBerry 9800 magyarországi bevezetése, a T-Mobile még januárban kirakta az oldalára a készüléket, bár csak februárban kezdte árulni - 156 ezer forintos listaáron. Persze ki vesz manapság listaáron telefont?

Végül januárban kiszivárgott gyakorlatilag minden lényeges infó az új, OS7-es BlackBerry-szériáról, legalábbis ami a CDMA-régiót illeti. A BlackBerry-rajongók megismerhették a Montana, Monaco, Sedona és Malibu kódneveket, utóbbi máig nem került piacra, GSM-es ikertestvére, az Orlando azonban mindenki örömére igen.

Majd elfelejtettük, a hónap BB-celebje Christiano Ronaldo volt.

süti beállítások módosítása