Tegnap írtuk, hogy a T-Mobile BIS ára február 1-től csökken, igen csekély mértékben, ma a készülékárakkal kapcsolatban van egy jó és egy rossz hírünk, kezdjük talán a rosszal:

A T-Mobile a jelek szerint január 2-től több BlackBerry akciós árát növelte, így 1 és 2 év hűséggel egyaránt ötezer forinttal drágult a 8520, tízezerrel kerül többe a 9360 és a 9780, és tizenötezerrel kell többet fizetni a 9900-ért, mint decemberben. Bár az áfa ugyebár emelkedett, ezt az áremelést nehéz az adóemeléssel indokolni, bizonyára beszállítói árváltozás is történt, vagy más, üzletpolitikai döntés született a Telekomnál.

A jó hír, hogy feltöltőkártyás konstrukcióban csökkent a 8520, a 9360 és a 9780 ára, egyaránt ötezer forinttal. A 9300-as típusjelzésű Curve 3G közben eltűnt a T-Mobile webes árlistájából, bár ez még nem jelenti azt, hogy nem lesz soha többé árlistán.

Mondjuk nem teszi könnyűvé az árak összehasonlítását, hogy a T-Mobile két helyen tök különböző árakat közöl a telefonokhoz, ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja. Így más ár van az akciós mobiltelefon árlista és az egyébként szintén akciós árakat tartalmazó készülékárlistán. A különbség feltehetően abból adódik, hogy a szolgáltató különböző kedvezményeket ad online vásárlás esetén.

Mi mondtuk, hogy nehéz év jön.

süti beállítások módosítása