Jó, ez így azért túlzás, eddig sem csak hülye játékok voltak, de azért az App World PlayBookoknak kialakított szekciójában lévő játékok némelyike egy átlagos flashjáték színvonalát sem érte el. A helyzet mostanság kezd változni, hiszen karácson előtt megjött végre az Angry Birds, mindjárt három résszel, most pedig egy újabb jópofa őrület, a Cut The Rope jelent meg a RIM tabletjére. 

Az Angry Birds-hez hasonló jelentőségű, bűbájosan egyszerű de nagyszerű történetvezetéssel megáldott játék ráadásul nem is túl drága, 2,25 euróért adják az App Worldben, vagyis nagyjából olyan 730 forintot kell érte fizetni, attól függően, éppen merre hullámvasutazik a forint.

A Cut The Rope mellett igazságtalanság csak az Angry Birds-et említeni, a szintén logikai játéknak számító, Tim Burton látványvilágát idéző Machinarium is elérhető már PlayBookra, illetve néhány Gameloft játékhoz is olcsóbban lehetett hozzájutni az utóbbi hetekben (Asphalt 6: Adrenaline HD, N.O.V.A. 2 HD). És nemsokára jön egy újabb klasszikus, a Plants vs. Zombies, yick!

Ezek után csoda, hogy az elvileg üzleti tabletnek tekintett PlayBookhoz a legnépszerűbb alkalkmazáskategória a játék?