Még ugyan több mint három hónap hátra van addig, de a RIM biztos ami biztos már most készül az egyik legjelentősebb éves rendezvényére, a BlackBerry Worldre, melyet szokás szerint a floridai Orlandóban tartanak, szokás szerint május elején (konkrétan május 1-3-ig).

bbworld12.jpg

Ezen a rendezvényen mutatkozott be tavaly a BlackBerry 9900, és minden valószínűség szerint idén is komoly tétje lesz a BlackBerry Worldnek termékbemutató terén. A RIM által kiküldött előzetes programterv szerint itt mutatkozhat be az első BlackBerry 10-alapú okostelefon, valamint a gyártó itt lebbenti fel a fátylat a következő generációs készülékek roadmapjéről. A kiküldött tájékoztató anyag szerint szó lesz még a PlayBook OS 2.0 vállalati mutációjáról, illetve felhasználási lehetőségeiről, a Mobile Fusionről, különböző üzleti felhő szolgáltatásokról, egy BlackBerry Mobile Voice Systemnek nevezett rejtélyes dologról, és még sok egyéb érdekességekről.

Szóval már most véssétek fel a dátumot, legyetek BerryBlog-közelbe május 1. és 3. között, bármennyire is messzinek tűnik az időpont.

Via BerryReview.

Címkék: world blackberry
süti beállítások módosítása