A RIM első BlackBerry 10-es készülékének megjelenése ugyan még messze van, de azért azt gondolom mindenki sejti, hogy a gyártónál már javában dolgoznak az új "szupertelefonon", mely az eddigi információk szerint "London" kódnéven, és ki tudja milyen típusnéven fog megjelenni (talán itt is a Torch-ot használja majd a RIM, legalábbis egy korábban kiszivárgott ütemterv erre utal).

Most itt egy újabb kép a telefonról, melyről tudni kell, hogy nincs fizikai billentyűzete, vagyis - szintén a korábbi infók szerint - lényegében egy kisméretű PlayBook lesz, 1,5 GHz-es, négymagos processzorral, és LTE-támogatással. Nem ez az első kiszivárgott kép egyébként a telefonról, bár az első jobban hasonlított egy bizonyos Porsche Design modellre, amivel a dizájner cég és a RIM közösen megerőszakolta a luxusmárkák iránt olthatatlan vágyat érző közönséget.

Ez a London tehát már nem az a London, jóval letisztultabbnak tűnik, sokkal jobban passzol az unalmas, egy kaptafára készülő tepsimobilok közé - sajnos. Persze csüggedni nem kell, jön majd a QWERTY-s modell is, már csak az a kérdés, mikor.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása