Komolyan mondom én még ennyi PlayBook-felhasználót egy helyen nem láttam, mint most a DevConon, ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a RIM tabletjének a felhasználói bázisa jelentős mértékben Amszterdamban csoportosult az elmúlt két napban. Emellett ha röviden össze akarnám foglalni a DevCon Europe-t, úgy általában minden a PlayBookról, illetve a PlayBook OS 2.0-ról szólt (megjelenési időpont továbbra sincs). 

Mondjuk nem csoda, hogy boldog-boldogtalannak PlayBook volt a kezében, hiszen a RIM minden résztvevőnek ajándékozott egyet - szép gesztus, hogy ezzel eléri a cég a célját, meglátjuk, mindenesetre mi azért drukkolunk, hogy a szoftveres fejlesztések mellett legyen némi hardveres előrelépés is a tarsolyban hamarosan, NAGYON hamarosan (3G-s PlayBook etc).

Mi most szépen hazamegyünk, a RIM első európai fejlesztői konferenciáját alapvetően kellemes emlékekkel hagyjuk magunk mögött (ha nem számítjuk a tegnapi sajtófogadást). A fejlesztők egy tanulságos, tartalmas és mindenki számára érdekes eseményként tekinthetnek vissza az első DevCon Europe-ra, reméljük jövőre több magyarral is fogunk találkozni, miután esetleg otthon is kedvet kapnak ahhoz a cégek vagy egyéni fejlesztők, hogy BlackBerry platformra készítsenek alkalmazásokat.

Tot ziens, Amsterdam!


A BerryBlog amszterdami tudósítása a T-Mobile támogatásával jött létre.

Címkék: playbook devcon
süti beállítások módosítása