Ma délutánra van egy jó hírünk azoknak, akik a neve ellenére fehérben szeretik látni a BlackBerryjüket: Bár erre utaló jel nincs a Vodafone saját weboldalán, sem a flagship üzletnek tekintett SmartStore oldalán, ma azt az információt kaptuk a szolgáltató illetékeseitől, hogy az utóbbi üzletben beszerezhető a Bold 9900 fehér színben is.

A fehér Bold amúgy a nagyobb piacokon már tavaly óta kapható, és a színén kívül a világon semmiben nem különbözik a fekete változattól. És igen, természetesen a bőrtok is fehér a csomagban. Vannak, akik szerint a fehér színű BlackBerryk csajosak, való igaz, hogy többet látni ilyeneket lányok kezében, ettől függetlenül el tudjuk képzelni, hogy pasiknak is bejön ez a külső. 

Megsúgjuk továbbá, hogy aki nem akar Budapestre zarándokolni a telefonért, az a nagyobb vidéki Vodafone-szaküzletekben is megrendelheti a készüléket, ezzel egyszersmind eloszlatjuk a SmartStore működése kapcsán kialakult homályt - vagyis ez is csak egy Vodafone szaküzlet, csak éppen az átlagnál jóval nagyobb választékkal.

süti beállítások módosítása