Na jó, igazatok van, teljesen lehetetlen állapot, hogy nem jelent még meg a BerryBlogon a BlackBerry Blade fantázianevű tanulmány, mely szélsebesen bejárta az internetet tegnap. A deisgnterv olyannyira jól sikerült, hogy akadtak olyan oldalak is, ahol már tényszerűen a következő generációs BlackBerryként aposztrofálták a képen látható, a szétcsúsztatható Torch felépítését követő telefont.

Pedig a BlackBerry Blade egyelőre tényleg nem több, mint egy kanadai cég (ami nem a RIM) által összedobott ügyes kis koncepció, vagyis konkrétan ha a Pixelcarve nevű cégen múlna, bizony így nézne ki az új generációs BlackBerry. Amellett, hogy a terv a szép emlékű Milan formatervét idézi, tetten érhető rajta némi Sony Ericssonos, pontosabban Sonys beütés is, bár az anyagok pontos ismerete nélkül azért nehéz verdiktet mondani.

Annyi baj legyen, az íves kialakítású szétcsúsztatható Blade-nek műszaki paramétereket is álmodtak a designerek: 1,5 GHz-es négymagos processzor, 4,5 hüvelykes, 1280x720 pixeles felbontású AMOLED-kijelző, 12 megapixeles kamera, LTE és persze BlackBerry 10 operációs rendszer. 

Jól néz ki? Jól hangzik? Elfogadnátok? Kommenteljetek!

Via CrackBerry.