Amikor a RIM tavaly összeállt a Porsche Design csapatával, egy exkluzív luxuskategóriás mobiltelefon megalkotása volt a cél, végül létre is jött a fájdalmasan szögletes P'9981-es modell, tudjátok, tízből kilenc arab milliomos ezt ajánlja. 

A londoni Harrods luxusáruház most az exkluzív telefon még exkluzívabb változatát bocsátja aukcióra: a limitált szériás (hogy hány példány készült belőle, az nem teljesen egyértelmű) BlackBerry burkolata javarészt titánból készült, bár a gombok anyaga fekete műanyag, a hátlap pedig karbonszálas borítást kapott.

A titán borítású P'9981 más tekintetben nem különbözik a kevésbé tehetős felső társadalmi rétegnek szánt "hagyományos" P'9981-től, amiről pedig tudvalevő, hogy belül egy BlackBerry 9900-nak felel meg. Aki tehát ez utóbbi telefonnal rendelkezik, most érezze magát nagyon hétköznapi embernek.

Az aukcióra bocsátott exkluzív BlackBerry kikiáltási ára egyelőre titok, mindenesetre sokat elárul, hogy az áruház alkalmazottja csak kesztyűben és csak vastag szőnyeg felett tartva volt hajlandó megmutatni a fotósnak a mobilt.

Ki mit tippel, mennyiért fog elmenni?

Via Pocket-lint.