Nem akarok különösebben nagy szavakkal élni, de a tegnapi nap estéjén valami olyasmit éreztem, hogy igen, ezért volt értelme létrehozni a BerryBlogot, ezzel valóra vált egy álom. A Vodafone Smart Store üzletében a szolgáltatóval és a RIM-mel karöltve megcsináltuk az első hazai BlackBerry fan eventet. 

Az eseményen részt vett Richard Sherwood, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese, aki hosszan méltatta a BlackBerryket, valamint a Vodafone és a gyártó gyümölcsöző kapcsolatáról mesélt. Távol álljon tőlem, hogy bármelyik szolgáltatónak extra hírverést csapjak, ha ezt valamelyik versenytárs mobilcég csinálja meg, a BerryBlog ugyanúgy ott lett volna és örömmel számolt volna be a fejleményekről. De egyelőre nem csinálta meg más.

A Vodafone ezzel szemben valamikor év elején úgy döntött, odaáll a márka mellé, az már csak hab a tortán, hogy a RIM időközben meg arról határozott, hogy Kárpáti Zoltán személyében kinevez egy képviseletvezetőt Magyarországra, aki tulajdonképpen semmi mással nem foglalkozik, csak azzal, hogy a BlackBerryket népszerűbbé tegye itthon. Zoltánról biztos fogtok még hallani, ezúton is sok sikert a munkájához!

De visszatérve a rendezvényre, itt zártuk le a Vodafone-nal közös játékunkat a díjak átadásával - a nyertesek közül kettő szerencsére el tudott jönni és személyesen tudtunk nekik gratulálni. Ezúton itt is gratulálunk mégegyszer Nyitrai Melindának és Balázs Sándornak!

Persze Be Bold event nem lehet celeb nélkül, most Julia Carpenter, a tavalyi év DJ-felfedezettje jött el és beszélt arról, miért használ BlackBerryt. Julia számára a RIM tartogatott némi meglepetést: a sztár egy teljesen egyedi BlackBerry 9790-t kapott ajándékba, melynek hátlapja Svarowski-kristályokból volt kirakva.

Az este legjobb része számunkra csak ezután következett, volt időnk beszélgetni veletek, BlackBerry-rajongókkal, olvasókkal, ami hatalmas élmény volt a számunkra, köszönünk minden ötletet, javaslatot és bátorítást, igazán inspiráló volt a veletek töltött idő! Tényleg nagyon köszi mindenkinek, megtisztelő volt az érdeklődésetek.

Reméljük hamarosan újra találkozunk, addig is ne feledd, Be Bold!

(Az eseményen ott volt a SmartEast stábja is, ha kíváncsi vagy, milyen volt a rendezvény, nézd meg a következő, pénteken jelentkező híradónkat!)