Tegnap a RIM hivatalosan is útjára engedte a Curve termékcsalád új belépőszintű tagját, a 9320-at, melyről hónapok óta lehetett mindenféle pletykákat hallani. Az újdonság elsősorban a 8520 és a 9300-as modellek helyébe léphet majd, néhány európai országban azonnal, itthon pedig várhatóan pár hónapon belül.

A Curve 9320 az egyik legolcsóbb, OS 7.1-et futtató BlackBerryje a kanadaiaknak, tudása ennek megfelelően visszafogott, a kijelző például mindössze 2,44 hüvelyk képátlójú, a felbontás pedig 320x240 pixel. Van viszont 3G és GPS, szemben a teljesen alaptudású 9220-szal, ahol mindkettőről le kell mondaniuk a vásárlóknak.

Az új Curve-on emellett egy dedikált BBM-gombot is elhelyeztek, alapfelszereltség az FM-rádió és persze az elmaradhatatlan QWERTY-billentyűzet. A telefon egyébként már volt a kezünkben, az alapján azt kell mondjuk mind a 9300-hoz, mind a 8520-hoz képest jelentő előrelépés minőségben az újdonság - most már csak az a kérdés, hogy mennyit fognak érte elkérni, ha végre forgalomba kerül itthon.

süti beállítások módosítása