Legutóbb éppen az Angry Birds Space esetében fordult elő, hogy megjelent egy PlayBook-alkalmazás az App Wordlben, majd ahogy jött, úgy el is tűnt, ki tudja miért. A tablethez fejlesztett Desktop Bridge app esetében nagyjából ugyanez a helyzet, bár ott állítólag biztonsági rés miatt távolította el azonnal a megjelenés után a RIM az egyébként külső fejlesztő által készített szoftvert.

A Desktop Bridge egyébként egy nagyon ötletes, ámbár kissé nyakatekert eszköz arra, hogy a BlackBerry főbb PIM-funkcióit, tehát az üzeneteket, a naptárat és a BBM chatet bárki elérje egy asztali PC böngészőjén keresztül. Mindez eddig tök jól hangzik, csakhogy az egész mutatványhoz egy PlayBookra is szükség van, ami tulajdonképpen hidat képez a telefon és a PC közt. 

Hogy pontosan milyen biztonsági rés miatt kellett az egyébként 5 dollárba kerülő alkalmazást eltávolítani, és ez a biztonsági rés hogyan mehetett át a szigorú validáción, az egyelőre nem teljesen tiszta, mindenesetre ha a Desktop Bridge valaha újra megjelenik, akkor ezen a linken keressétek az App Worldben.

süti beállítások módosítása