Még mindig nem teljesen világos, hogy milyen modellszámozással látja el a RIM a BB10-es BlackBerryket, a belső dokumentációk egyelőre csak a kódnevekről árulkodnak, illetve az azokból képzett szériákra. Tehát ez alapján lesz BlackBerry L-sorozat (London és társai, teljes érintőkijelzővel), N-sorozat (ez a 9900-hoz hasonló felépítésű hibrid, Nevada, Naples és Nashwille kódnevekkel), illetve most a legfrissebb pletykák szerint jön egy M-es széria, ami kiszivárgott infók szerint a Milan-t takarja.

Azt a Milan-t, aminek a fejlesztését egyszer már parkolópályára tették állítólag, és aminek a kialakítása lényegében a Torchot követi, vagyis egy szétcsúsztatható formátumú mobilról van szó, érintőkijelzővel és QWERTY-klaviatúrával. Az N4BB azt is tudni véli, hogy az M-szériás készüléknek 720x1280 pixeles felbontású érintőkijelzője lesz, vagyis majdnem akkora lesz a felbontás, mint a Londonnál (az állítólag 768x1280-as panelt kap majd). 

Az első BB10-es csúszkákról ennél részletesebb információk nem láttak napvilágot, de még jócskán van idő a megjelenésükig, 2014-ig ugyanis nem kerülnek piacra, addig meg jó sok víz lefolyik még a Dunán. 

Az információkat szokás szerint ne vegyétek készpénznek!

Via N4BB.

süti beállítások módosítása