Az utóbbi időben kevés tesztet olvashattatok a BerryBlogon, aminek több oka is volt, ezek közé tartozik egyebek mellett, hogy nem nagyon volt mit tesztelni. Most viszont itt van nálunk a tavasszal megjelent vadonatúj BlackBerry 9320, a széria új belépőszintű tagja, melyet a Vodafone már árul, a T-Mobile pedig nemsokára árulni fog. 

curve_bold.jpg

Ezúttal rendhagyó módon nem egy hosszabb lélegzetvételű cikket közlünk a telefonról, hanem egy héten át jelentkező cikksorozatunkban megpróbáljuk leírni nektek, milyen a RIM belépőszintű telefonját használni. Ehhez még azt az áldozatot is vállaltuk, hogy a jó öreg 9900-at hátrahagyva egy hétig átköltöztünk a 9320-ra, na nem azért, mert ugyanazt a lécet akarnánk megugratni a jóval olcsóbb modellel, sokkal inkább azért, hogy meggyőződjünk róla, hogy egy alsó-középkategóriás BlackBerry mennyire felel meg a kor követelményeinek, mennyire és hogyan használható azokra a célokra, alapfeladatokra, melyeket elvárunk egy okostelefontól.

A rendelkezésre álló idő alatt természetesen igyekszünk a ti kérdéseitekre is válaszolni, úgyhogy ha szeretnétek, hogy bármit kipróbáljunk a telefonnal, szóljatok, küldjetek kommentet vagy e-mailt, igyekszünk a kéréseknek eleget tenni.

Induljon hát a készülékváltó varázsló, egy hét a BlackBerry 9320-szal, holnaptól a BerryBlogon!

Címkék: teszt curve 9320
süti beállítások módosítása