Sziasztok BlackBerry-rajongók! Most megmutathatjátok, hogy mennyire vagytok elkötelezett márkafanatikusok, hogy mennyire erős a rajongásotok a kedvenc okostelefon-márkátok iránt! Indul a BerryBlog első rajongói pályázata, melyben ismét értékes nyeremények várják, hogy a legjobb kezekbe kerüljenek. Pályázz tetszőleges műfajú, a BlackBerry okostelefonokat népszerűsítő pályaművel, hogy tiéd legyen a három BlackBerry egyike! Máris mondjuk a részleteket:

A BerryBlog rajongói pályázatában tetszőleges műfajú pályázati anyagot adhatsz be, az a lényeg, hogy egyedi, általad készített mű legyen. Küldhetsz saját magad által készített reklámot, videoklipet, dalt, fotót, verset vagy bármi mást, ami alkalmas a márka népszerűsítésére a nagy nyilvánosság előtt, kellően frappáns és persze bemutatható az interneten keresztül. 

Fontos, hogy egy pályázó egy műfajban adhat csak be pályamunkát, illetve a pályázati anyag beadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a BerryBlogon és a BerryBlog facebook-oldalán közzétegyük részben vagy egészében a művedet.

rajongo.jpg

A játék 2012. augusztus 1-től 2012. augusztus 15-ig tart, eddig lehet beküldeni a pályaműveket a jatek@berryblog.hu e-mail címre. Ne felejtsd el a pályázati anyaghoz mellékelni a neved, a születési dátumodat és a mobiltelefonos elérhetőséged!

A pályamunkákat egy háromtagú zsűri értékeli az összes mű beérkezése után, a nyerteseket augusztus 22-én, szerdán értesítjük.

Érdemes mindenkinek próbálkozni, hiszen egy kis kreativitással a három nyeremény egyike a tiéd lehet. Fődíjunk egy BlackBerry 9900 okostelefon, a második díj egy BlackBerry 9790 okostelefon, a harmadik díj pedig egy BlackBerry 9360 okostelefon a Research in Motion jóvoltából!

Pályázz, fejezd ki a rajongásodat, alig várjuk, hogy megmutassuk a világnak, hogy milyenek az igazi BlackBerry-rajongók!

Sok sikert mindenkinek! (Ha jelentkezel, olvasd el a szabályzatot, amit a jelentkezéseddel kötelezően elfogadsz.)


Részletes játékszabályzat

A BerryBlog rajongói játékában részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországi állandó lakhellyel rendelkező személy.

A játékba minden résztvevő egy pályaművel pályázhat, műfaji kötöttség nélkül. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályamunkát a BerryBlogon, illetve a BerryBlog facebook-oldalán közzétegye a játék szervezője.

A játék ideje: 2012. augusztus 1. 12:00 - 2012. augusztus 15. 23:59

Eredményhirdetés: 2012. augusztus 22. A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük.

A pályamunka műfaji kötöttség nélkül beadható, a pályázat e-mail címén, a jatek@berryblog.hu -n. A pályázatra készített videós műveket kizárólag valamelyik nyilvános videomegosztó-oldalon (YouTube, vimeo, Indavideo stb.) keresztül fogadjuk be.

A pályázó büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a pályamunka saját szellemi terméke, a szerzői jogokat jogosan gyakorolja.

A pályaművek nem tartalmazhatnak olyan írott- kép- és/vagy hanganyagot, melyek bármilyen szempontból sértik a Magyar Köztársaság vonatkozó jogszabályait, így nem tartalmazhat többek közt kirekesztő, uszító stb. tartalmakat.

Az írott pályaműveket magyar nyelven várjuk.

A rajongói pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy a beérkezett pályaművek számától és minőségétől függően egyes nyeremények nem kerülnek kiosztásra.

A nyeremény készpénzre nem váltható át. 

A pályázaton nem vehetnek részt a BerryBlog szerkesztői, illetve azok közeli hozzátartozói. A BerryBlog a pályamunkák szerzőinek személyes adatait bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja ki.

süti beállítások módosítása