Próbáltam valami frappáns bevezetőt találni ennek a posztnak, de így éjnek évadján egy meglehetősen fárasztó hétvége után nem jönnek olyan könnyen a gondolatok. Na sebaj, lényeg, hogy megint jubileuma van a BerryBlognak, bizony a blog azzal együtt, hogy lassan betölti a második évét, egyre gyarapodó archívummal is rendelkezik.

ezer.jpg

Szóval az van, hogy elértük az ezredik posztot, ami tulajdonképpen nem különösebben nagy szám, de közben meg mégis, és igenis lehet ünnepelni meg örülni éppúgy, mint amikor az ezredik tag csatlakozott a Facebook-közösségünkhöz. Ahol most már több mint 1100-an vannak egyébként. Aki nem az elejétől tart velünk, annak eláruljuk, aki pedig régóta itt van, annak felelevenítjük, hogy a blog 2010. december 1-jén indult, azóta a nyári meg a szabadságolós időszakot leszámítva töretlenül szállítja a híreket és érdekességeket a BlackBerryk világából.

Bár a márka az utóbbi időszakban kapott hideget-meleget, az olvasók száma nem csökkent, éppen ellenkezőleg, a fanatikusok pedig a RIM nehézségei ellenére kitartóbbak mint valaha. Jó ezt látni, és ezért érdemes volt megírni azt az ezer posztot és biztos vagyok benne, hogy érdemes lesz megírni a következő ezret is.

Köszönjük, hogy velünk tartotok, kösz, hogy olvastok minket!

süti beállítások módosítása