Na igen, a játékok. Ez valahogy eddig sosem volt a BlackBerryk erőssége, bár a legtöbb BB okostelefonon gyárilag ott van a BrickBreaker, vagyis a faltörő, meg a Word Mole szókirakó játék. Persze a célközönség nagy részének ez is bőven elég volt eddig, de be kell látni, hogy egy okostelefon-platformot ma már éppúgy eladnak a rá fejlesztett játékprogramok és egyéb, szórakoztató alkalmazások, mint a biztonságos adatforgalom vagy a ragyogó kijelző.

A RIM a BlackBerry 10-zel ezt a korábbi hiányosságot is bepótolja, az új operációs rendszer, illetve az új hardverek együttesen olyan játékélményt ígérnek, melyet eddig csak a két nagy platform tudott nyújtani a felhasználóknak. A Jam Americas keretén belül természetesen ezeket a képességeket is megmutatták a résztvevőknek, mi meg egy rövid videoösszeállítást mutatunk meg erről nektek.

Az hiszem ez eléggé magáért beszél, a támogatással sem lesz gond, hiszen ott áll a sorban az egyik legnagyobb stúdió, a Gameloft, emellett ha minden igaz az Electronic Arts is bemutat játékot BB10-re, és bár ezt eddig nem erősítették meg, de ha PlayBookra elérhető, akkor minden bizonnyal BB10-re is letölthető lesz a teljes Angry Birds széria.

Ha nagy mobilos játékkedvelő vagy, szeretni fogod a BlackBerry 10-et.

süti beállítások módosítása