Nemrég volt egy poszt a RIM számmisztikájáról, ami osztatlan sikert aratott, most pedig megint a 10-es szám körül forog minden. Ha megnézitek oldalt a számlálót, láthatjátok, hogy pontosan ennyi, vagyis tíz hét van a BlackBerry 10 rajtjáig, ami egyben azt is jelzi, hogy már több mint egy hét eltelt azóta, hogy a kanadaiak bejelentették a január 30-i időpontot. 

blackberry_10.jpg

Ha már a tízes számnál tartunk, nem mellékes az sem, hogy a RIM papírjainak értéke a tegnapi NASDAQ-kereskedésben elérte és rövid ideig át is lépte a tízdolláros határt. Ez persze töredéke annak, ami a cég fénykorában volt, de sokat elmond a perspektívákról, egyben frappáns válasz a céget folyamatosan temető szkeptikusoknak, hogy állt már a részvényárfolyam 6,22 dolláron is idén, október vége óta azonban alapvetően pozitívan reagált a tőzsde a cég vezetőinek közleményeire, bejelentéseire.

Arról már ne is beszéljünk, hogy tegnap mi is megnéztük a BlackBerry 10-et működés közben egy Dev Alpha B-n, erről lesz is itt egy poszt nemsokára.

Címkék: bb10
süti beállítások módosítása