Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy az új BlackBerry 10-es készülékek, illetve konkrétan az L-sorozatú telefonról az internetre kiszivárgot képek láttán sírjak-e vagy nevessek. Úgy értem sírjak, mert még mindig nincs a kezemben egy ilyen cucc, vagy nevessek, mert egyre többet látok abból, mi lesz a kezemben nemsokára és amit látok, egyre jobban tetszik.

note2-lumia820-iphone5-lseries.jpg

A BBin jóvoltából most ismét megnézhetitek, hogy hogyan is fest majd az L-széria, bármi is legyen majd a kereskedelmi neve. Plusz jópont, hogy a telefont több potenciális versenytárs, illetve piaci szereplő mellett fotózták le, így a képen ott van egy iPhone 5, egy Nokia Lumia 820 meg egy Samsung Galaxy Note 2. Nem kérdés, hogy melyik néz ki a legjobban a négy mobil közül, nem igaz?

Egyébként majdnem mindegy a külső, hiszen nem tetszhet mindenkinek ugyanaz -- még jó --, különben szegény Nokia nem sokáig maradna egyedi a sárga telefonjával. A lényeg, az operációs rendszer működésében tapasztalható különbségek ezen a képen nem jönnek át, a BlackBerry 10 látszólag egy ugyanolyan unalmas ikonvezérelt rendszernek tűnik, mint az iOS vagy az Android. De a látszat csal, a BB10 a Flow, a Hub és a Peak segítségével jóval több színt visz az okostelefon-interfészek sivár és tökugyanúgy felépülő világába, mint bárki eddig, beleértve a Windows Phone-t.

Via BBin.

Címkék: london leak bb10
süti beállítások módosítása