A BlackBerry 10 rajtja itt van a nyakunkon, és bár ettől teljesen függetlenül, de majdnem pont a start napjára, konkrétan 2013. február 1-re tervez egy-két apró változtatást a T-Mobile a lakossági és kisüzleti BlackBerry-szolgáltatás feltételeit illetően.

telekom_logo.jpg

A magentában pompázó szolgáltató új általános szerződési feltételeiből kiderül, hogy február 1-től a mostani 100 megabájtos BIS adatforgalmi keret változatlan áron (vagyis 2130 vagy 1100 forintos áron) 500 megabájtra bővül, nem csak az új, hanem a már meglévő előfizetőknek is. Ezzel a BIS a T-Mobile-nál is ugyanakkora keretet biztosít BlackBerry APN-en keresztüli netezésre, mint a Vodafone-nál, más kérdés, hogy utóbbi esetében csak az új előfizetőknek jár kedvezményes áron, 1990 vagy 990 (netán 0) forintért a szolgáltatás, a régi, mondhatni hűséges ügyfelek fizethetnek továbbra is 2900 forintot.

A T-Mobile-nál emellett lesz egy-két újdonság a BES-konstrukciókat illetően is, ezekről majd később számolunk be, javában készül továbbá az új tarifarendszer a BlackBerry 10-es készülékekhez is, amiket már tesztelnek a szolgáltató szakemberei.

Címkék: t-mobile bis
süti beállítások módosítása