A poszt megjelenésekor még 42 nap van hátra a BlackBerry 10 és a rá épülő okostelefonok startjáig, de a RIM már most javában készül az eseményre, mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy a kanadaiak kiküldték az első adag meghívókat a sajtó prominens képviselőinek. Azt, hogy nem kispályás rajt lesz, pedig jól szemlélteti, hogy a gyártó egyszerre hat városban indítja útnak a platformot -- már csak az a kérdés, hogy Thorsten Heins ezek közül hol lép élőben színpadra.

bb10_launchevent.jpg

A kiküldött meghívók alapján a hat helyszín sorrendben New York, Toronto, London, Párizs, Johannesburg és Dubaj, vagyis gyakorlatilag szinte mindegyik kontinensen lesz nyitóesemény és minden bizonnyal elég tisztességes show is az új platform rajtjára. Természetesen mi is igyekszünk ott lenni valamelyiken (kizárásos alapon Párizsban vagy Londonban), hogy élőben tudósítsunk nektek a RIM fennállásának legfontosabb termékbejelentéséről.

bb10_lseries_hires.jpg

Kedvcsinálónak itt egy tegnapi fotó, vagy reklámgrafika az L-sorozatú BlackBerryről. Lassan lehet találgatni, hogy mi lesz a neve a telefonnak.

Címkék: london launch bb10
süti beállítások módosítása