Eljött az idő, amikor nekünk is szükségünk van egy kis szusszanásra, az év eddigi részében ugyanis ez valahogy elmaradt, most viszont mindent bepótolunk ám! Mivel a BerryBlog kvázi one man show, ezért ez egyben azt is jelenti, hogy október végéig takaréklángra tesszük a blogot, ami persze nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem lesznek itt új posztok, de egyáltalán nem biztos az ellenkezője sem.

Addig is olvasgassátok az archívumot, kit mi érdekel éppen, nézegessétek a kiváló BB10 demókat, melyek szeptemberben készültek a BlackBerry Jam Americas-on, hátha mire visszatérünk, tudunk nektek újabb infókat szolgáltatni a világ egyik legjobb, legígéretesebb mobilos platformjáról. 

Addig is vigyázzatok magatokra, vigyázzatok egymásra, nyomogassátok sokat a BlackBerryteket, készüljetek a visszatérés(ünk)re!

Ciao!

Címkék: szabadság

Bár itthon marginális az ismertsége és a (ki)használtsága a Twitter mikroblog-szolgáltatásnak, azért aki használja a szolgáltatást a BlackBerryjén, annak bizonyára jó hírként szolgál, hogy frissült a natív app. A 3.2-es verzió néhány érdekes új funkció megjelenését eredményezi, ezek zanzásítva a következők:

  • Link betekintőablak: mostantól ha egy olyan tweet van kijelölve, amiben link van, egy betekintőablakban megjeleníti az alkalmazás legalább a headline-t, így el tudjuk dönteni, akarunk-e a linkre kattintani, vagy nem,
  • a Welcome Screenen vagy a profilablakban megjelenik a Find Friends opció, mely a névjegyzékben található adatok alapján próbál felkutatni nekünk ismerősöket,
  • megjelent az egykattintásos Quick Follow opció, vagyis nem kell többé más userek profilját megnézni ahhoz, hogy követni tudjuk őket.

twitter_iconj.jpg

Aki már használja az appot, annak az App World hamarosan jelzi a frissítést, aki még nem, de ki szeretné próbálni, nézzen el az App World storefrontra, vagy szkennelje be az alábbi QR-kódot a telefonos App World klienssel!

Címkék: twitter

Az elmúlt pár hétben a Formula-1 rajongókat két hír tartotta lázban: egyrészt Michael Schumacher végleg visszavonul (respect), másrészt meg Lewis Hamilton átigazol kvázi nevelőcsapatától, a Vodafone McLaren Mercedestől a másik mercis csapathoz. Hamiltont igazi megosztó személyisége a Forma 1-nek, emellett régóta lehet tudni róla, hogy BlackBerryt használ.

hamilton.jpg

A hétvégi suzukai verseny után egy bődületesen blőd bakival hívta fel magára, illetve twitterezési szokásaira a figyelmet a klasszis, aki persze még mindig elsősorban BlackBerryvel twitterezik. Konkrétan egy Bold 9900-zal, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. 

Nem ő az egyetlen az F1-es mezőnyből, akinek ilyen telefonja van, a Lotus kamikaze pilótája, Romain Grosjean is 9900-zal nyomul, ahogy arra egy korábbi posztunkban felhívtuk a figyelmet. 

A Vodafone szerint új időszámítás indul a hazai mobilkommunikációban a korlátlanságot biztosító Vodafone RED tarifákkal. A SmartEast ott volt a díjcsomagok bejelentésén és persze az utána tartott bulin is.

smarteast.hu facebook.com/smarteastancsa

A videót Polcz Péter készítette

süti beállítások módosítása