A BlackBerry Q10-ről eddig már láthattatok mindenféle fotókat meg videókat, de mostanáig nem kerültek a képbe a tartozékok, melyekben tradicionálisan jó a kanadai gyártó. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Q10-hez ne készülne a BlackBerry mindenféle jóval (leginkább tokokkal), a CrackBerry jóvoltából most ti is láthattok róluk egy képes összeállítást.

q10_softshell.png

q10_leatherpocket.png

A Q10 tartozékait tekintve bizonyos szempontból hasonlít majd a 9900-hoz, ami azt jelenti, hogy éppúgy lesz hozzá kemény és puha hátlap (kemény hátlapból fekete és fehér, puhából fekete, fehér és félig áttetsző pink), mint a régebbi típushoz, valamint elérhetők lesznek hozzá övcsipeszes és sima bőrtokok, illetve az újabban nagy divatnak számító plüss tokok (előbbiből egyelőre fekete, utóbbiból lila színű változatról készült kép került nyilvánosságra, de érkezhetnek más színekben is). Természetesen mindegyik aktív tok, vagyis a telefon egy kis mágnes segítségével érzékeli, ha belerakod.

q10_leatherflipshell.png

Újdonság a készülék előlapját is védő kihajtható bőrtok, ami egy műanyag hátlap és egy bőr előlap kombinációja. Más gyártóktól láthattatok már ilyent, nem akarnám túlmagyarázni, ránézésre egy nagyon elegáns megoldásról van szó, ami szintén rendelkezik aktív funkcióval.

q10_charging_battery.png

A tokok mellett a Q10-hez is elérhető lesz külső akkumulátortöltő, illetvepótakkumulátor, utóbbi kapacitása 2100 mAh, ami mellesleg az eddigi legnagyobb kapacitású BlackBerry-akkumulátor. 

Most már csak a telefont kéne megszerezni, ha pedig már megvan, nézz be a BerryBoltba, ahol a hazai megjelenést követően mindegyik fent említett tartozékot megtalálhatod majd.

Via CrackBerry.

süti beállítások módosítása