Tegnap mutattam nektek néhány fotót az R10-ről, mely leginkább a BlackBerry 9790 (és nem a Curve-ök!) utódja lehet majd, csak éppen BB10-es alapokkal. Időközben jött még néhány fénykép, amit szintén muszáj lesz megosztanom veletek, hiszen egyrészt lehetőséget ad az összehasonlításra a Q10-zel, másrészt az R10 egyik titkát is felfedi.

r10_q10.jpg

A Q10 mellé téve az R10-ről mindjárt két dolog látszik: egyrészt a telefon pont akkora, mint a nagyobbik tesó, másrészt már ránézésre látszik, hogy ezúttal (is) van némi spórolás az anyaghasználatban. A fényes, fekete (azért majd több színben is elérhető lesz talán) műanyag csöppet sem kelti azt a prémium látszatot, mint a Q10 festett fém kerete, vagy akár a karbonszálas mintázatú hátlapja.

r10_hatlap.jpg

Ha már szóba került a hátlap, az R10 hátoldaláról készült fotón többek közt az is látszik, hogy a készüléknek már nem lesz levehető a hátlapja, ezt a szakmában unibody kiszerelésnek hívják és a mai okosmobilok túlnyomó része így készül -- a BlackBerryk közt viszont ez lehet az első (de vélhetően nem az utolsó) olyan típus, melynek nem vehető ki az akkumulátora.

Nektek hogy tetszik?

Via BBin

Címkék: q10 r10 bb10