A BlackBerry Live-nak vége, lehet hazamenni Floridából, már aki haza akar egyáltalán menni egy olyan helyről, ahol télen sem nagyon megy 20 °C alá a hőmérséklet, és vannak menő bűnügyi helyszínelői is. A BlackBerry éves konferenciájának egyetlen hardverspecifikus bejelentése a Q5 leleplezése volt -- a telefon lényegében egy olcsóbb, kicsit butított Q10 lesz, de ezt már megírtuk korábban. Az alábbi videóban Aman Bhalla, a Q5 termékmenedzsere mutatja be nektek a telefont, át is adom neki a szót:

A videóból egyebek mellett kiderül, hogy a Q5-nek valóban 1,2 GHz-es processzora lesz, viszont a rendszermemória méretét nem merte 2 GB alá csökkenteni a BlackBerry, valószínűleg ennyi minimum kell a BlackBerry 10-nek, hogy jól érezze magát. Aman emellett elmondja, hogy a BlackBerry Live-ra látogató közönség teljesen odavolt a QWERTY-billentyűzetért, és megmutatja a sokkoló pink színű Q5-öt is, amiért meg biztosan a csajok lesznek majd oda.

q5_threesome2.png

Az is kiderül a videóból, hogy a Q5-öt kifejezetten a fiataloknak fejlesztette a BlackBerry, konkrétan a 16-30 éves korosztály számára kínálja ezt a telefont a cég. Ezek szerint én már nem vagyok annyira célcsoport, de mit tesz a sors azért nekem így is eléggé bejön.

süti beállítások módosítása