Az egész mobilos alkalmazás-kupac talán egyik legtúlértékeltebb appja az Instagram, ahol mindenkiből lehet fotóművész, vagy most már legújabban rövidfilm-rendező is. A korábban csak iOS-en elérhető alkalmazás megjelenésére az Android-tábornak is jó sokáig kellett várnia, és most a jelek szerint a Blackberry 10-es és WIndows Phone-os telefonokkal rendelkező felhasználókra is hasonló sors vár.

instagram_logo.png

Kevin Systrom, az Instagram ügyvezetője egy tegnapi interjúban szólta el magát a távolabbi terveket illetően: a tag a Google Glassra fejlesztett alkalmazás kapcsán közölte, előbb szinte biztosan el kell készülnie a BB10-es és WP-s kiadásoknak, utána lehet szó csak a Google futurisztikus szemüvegének a támogatásáról. Systrom tehát alapvetően deklarálta, hogy jön az Instagram BB10-re, de mielőtt nagyon lelkessé válnátok, muszáj hozzátennem, hogy a cégvezető leszögezte: ez nem fog egyhamar bekövetkezni.

Még szerencse, hogy aki nagyon akarja, felhackelheti a telefonjára az androidos Instagramot, illetve aki művészkedni akar, az a Q10-zel és a Q5-tel például addig is készíthet gyárilag 1:1 arányú fotókat, amit a szintén gyári fényképszerkesztő alkalmazással széteffektezve könnyedén felrakhat például a Facebookra.

Tulajdonképpen minek is akkor valójában az Instagram?

süti beállítások módosítása