Nem tudom, közületek hányan használják a Twitter mikroblog-szolgáltatást, gondolom vannak köztetek jó páran, akik a Facebook, a Tumblr és egyéb közösségi csatornák mellett itt is jelen vannak és csiripelnek, vagy csak fülelnek mások csiripelésére. Mindkét típusú felhasználónak jó hír (feltéve, hogy Z10-et, Q10-et, netán Q5-öt használ), hogy megérkezett BB10-re az első olyan gyári Twitter-kliens, mely használhatóságban képes szinte minden szempontból felvenni a versenyt a konkurens platformokra készített kliensekkel.

twitter_bb10.jpg

A BB10-es Twitter app új verziójának kétségtelenül egyik leghasznosabb újítása, hogy a program immár támogatja a több fiók használatát, igaz ezek közül csak az egyiket tudja szervesen integrálni a Hub-ba. Szintén régi adósságot törlesztett a BlackBerry azzal, hogy a direkt üzenetek küldése és olvasása is megoldott már kliensen belül (vagyis nem csak a Hub-ból).

Újdonság, hogy mostantól el lehet érni a más platformokon már korábban megjelent Discover funkciót, le lehet menteni a mások által feltöltött fotókat, emellett megjelent a prediktív keresési funkció, és a felületet is kissé finomhangolta a BlackBerry.

A natív BB10-es Twitter-kliens letölthető a BlackBerry Worldből, és ha már letöltötted, kövesd a BerryBlogot, hogy mindig értesülj a legfrissebb BB-s hírekről -- a Twitteren is!

süti beállítások módosítása