A hétvégén többen jeleztétek nekünk akár a kommentekben, akár a Facebookon, hogy a T-Mobile weboldaláról szőrén-szálán eltűntek az eddig kapható BB10-es BlackBerryk, vagyis a Z10 és a Q10. Hogy senki élete ne legyen egyszerűbb, volt, akinek a boltban mondták, hogy nincs jelenleg raktáron az egész cégnek (!) telefon, azért nincs benne az árlistában sem. 

t_logo.jpg

Hétfőn szerencsére sikerült beszélnem a Telekom illetékesével, és ezúton szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a szolgáltatónak természetesen esze ágában sincs kilistázni a BB10-es telefonokat, azok továbbra is megtalálhatók mind a webshopban, mind az akciós telefonkészülékek listájában. A webshop ugyan egy kicsit valóban köhögött a hétvégén, de ahogy nézem, most már elmúlt a rosszullét, mindenhol ott van a Z10 és a Q10, ahol ott kell lennie.

Az üzletek kínálata természetesen már más kérdés, bár a T-Mobile-nál ezen a téren nem szokott probléma lenni, a szolgáltató nagyobb T-Pontjaiban Z10-et és Q10-et egyaránt lehet kapni, előbbit ráadásul többnyire két színben is, fehérben és feketében. Ha pedig inkább a neten rendelnéd -- megéri, mert úgy olcsóbb --, akkor irány a fentebb is belinkelt két webshop!

süti beállítások módosítása