Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én elég sok mindent igyekszem fejben tartani, de olykor bizony jól jön a BlackBerrym, amit időnként igyekszem memóriahelyettesítőként, egyfajta jegyzetfüzetként használni. Erre a célra jól használható, alapfunkciókat kínáló alkalmazás a BB10 platform gyári jegyzetelője, a Remember, ami a régi telefonokon futó Tasks és MemoPad alkalmazásokat egyszerre váltja fel. Most pedig végre itt az Evernote natív BB10-es változata, mely sokkal gazdagabb funkcióválasztékot kínál.

evernote.png

Az Evernote fiókokat eddig is be lehetett integrálni a Remember alá, de hiába volt ott az app a régi BlackBerryken, vagy éppen a PlayBookon, a Z10/Q10/Q5 triásznál se híre, se hamva nem volt. Pedig az Evernote tényleg egyszerű programocska, túl sok munkát azért láthatóan nem igényelt a megírása. 

Na de a lényeg, hogy végül csak kész lett, és elérhetővé vált a BlackBerry Worldben, méghozzá ingyenesen. A program használatához legalább BB10 v10.1 szükséges. A letöltéshez kattints a következő linkre:

Evernote BlackBerry 10-re.

süti beállítások módosítása