Közeledik az év vége, jön a karácsony, ilyenkor jó adni és kapni, pláne ha a dobozon BlackBerry logó díszeleg! Miközben a BerryBoltban jelenleg is azon dolgozunk, hogy mielőbb tudjunk nektek BlackBerry készülékeket is kínálni (hamarosan minden szükséges lépést lezárunk ezzel kapcsolatban, figyeljétek a blogot!!!), a shop kínálatát igyekszünk tovább bővíteni olyan újdonságokkal, melyek esetleg a karácsonyfa alá kerülhetnek.

music_gateway.jpg

A BerryBoltban így mostantól elérhető a BlackBerry NFC-s zeneátjátszója, a BlackBerry Music Gateway, mely vezeték nélküli összeköttetést teremt az otthoni hangrendszereddel és az NFC-s BlackBerryddel. Az eszköz segítségével a hangrendszer és a telefon párosítása gyerekjáték, elég csak érintésközelbe tenni hozzá a telefont, és a párosítás máris megkezdődik, ezt követően a szinkronizáció és adatátvitel Bluetooth technológiával zajlik.

stereo_speaker.png

Szintén Bluetooth technológiával kommunikál a BlackBerry Mini Stereo Speaker, mely egy könnyen hordozható (akár övön is viselhető), ám annál nagyobb hangú külső hangszóró, melyet kihangosítóként is használhatsz, ha akarsz. A saját akkumulátorral rendelkező apró kis hangkeltő multipont rendszerű berendezés, vagyis egyszerre akár két telefont is csatlakoztathatsz rá.

A két eszköz kapcsán érdemes hangsúlyozni, hogy a Music Gateway és a BlackBerry Mini Stereo Speaker nem csak BlackBerrykkel, hanem minden olyan okostelefonnal együttműködik, melyek NFC, és/vagy Bluetooth rádióval rendelkeznek!

A két terméket megvásárolhatod a BerryBoltban, az alábbi linkeken:

BlackBerry Music Gateway

BlackBerry Mini Stereo Speaker

süti beállítások módosítása