Közeledik az ünnepi szezon, ezt nem csak a bevásárlóközpontokban, tereken található üzletek, hanem az okostelefonos alkalmazásboltok is igyekeznek kihasználni. Nincs ezzel semmi gond, ki ne szeretne kedvezményesen vásárolni, vagy akár ingyen hozzájutni mindenféle jóhoz? A BlackBerry az utóbbi utat választotta a december 1-től 25-ig tartó promóciójában.

25daysgift.jpg

A vasárnap kezdődő akció keretében minden nap felkerül egy ingyenes alkalmazás vagy tartalom a BlackBerry World erre a célra elkülönített szegletébe. A választék régiótól függően változik, vagyis simán lehet, hogy nálunk például más alkalmazás érhető el ugyanazon a napon, mint mondjuk Kanadában vagy Németországban. A lényeg, hogy napi egy app lesz ingyen 25 napon keresztül, ami elég naggyá teszi az esélyt rá, hogy mindenki talál legalább néhány olyant közülük, mely a fogára való.

Fontos, hogy az akcióban csak BB10-es appok vesznek részt, illetve BB10-es telefonokról, tehát a Z10-ről, a Z30-ről, a Q10-ről és a Q5-ről (no meg a Porsche Design újonnan megjelent luxuskészülékéről) lehet majd elérni a BlackBerry World promócióját.

Természetesen mi is szemlézzük majd a választékot, ha valami igazán frankó tartalmat látunk, mindenképpen jelezzük.

Köszi mindenkinek, aki beküldte! 

süti beállítások módosítása