Ki ne emlékezne a klasszikus faltörő játékra, mely hosszú-hosszú ideig minden BlackBerryn megtalálható volt a gyári szoftverválaszték részeként, a szintén szép emlékű Word Mole szókeresővel. A BlackBerry 10 operációs rendszer megjelenésével aztán eltűntek a gyári játékok a telefonokról, ami már csak azért is érdekes, egyben a játékos kedvű telefontulajdonosok számára roppant mód szomorú, mivel a BB10-es készülékek ténylegesen is alkalmasak a mobilos játszadozásra, szemben a korábbi BlackBerrykkel.

brickbreaker.jpg

Mostantól azonban fordulhat a kocka, itt van ugyanis a BlackBerry első BB10-es, saját fejlesztésű játéka, mely nem más, mint a jó öreg Faltörő, vagyis Brick Breaker (Brick Breaker Bold néven)! A jelenleg még bétaálapotú játék komoly retroérzést áraszt magából, akárcsak egyebek mellett a Pac-Man, ami egyébként éppen a héten volt ingyenes a BlackBerry World karácsonyi akciójában.

Ha te is egy kis prüntyögésre és a 8-bites grafikára vágysz az okostelefonodon, ne habozz, irány a BlackBerry World, ahol a Brick Breaker BB10-es verziója minden BB10-es készülékre ingyenesen letölthető!

Brick Breaker Bold for BB10