Vége a karácsonynak, lassan mindenki kezd magához térni a kajakómából, csak hogy felkészítse magát az utolsó idei megpróbáltatásra, a szilveszterre. Ilyenkor állítólag mindenki okostelefont kap most már évek óta, legalábbis ha lehet hinni a mobilszolgáltatók sajtóközleményeinek -- ezek közül bizonyára néhány BlackBerry is akad, különösen ha olyan durván leviszik az árát egyes modelleknek, ahogy a Telekom tette a Z10-zel.

q5_red.jpg

Ha BlackBerry került a fa alá, ne ess pánikba, hiszen egyrészt a BlackBerryk minden ellenkező híreszteléssel szemben kitűnő okostelefonok, sőt ha engem kérdezel, a legkitűnőbbek, másrészt meg azért van a BerryBlog, hogy megtudj mindent róluk, ha teljesen kezdő BB-s vagy. Bár a BlackBerryket egyáltalán nem nehezebb beállítani vagy kezelni, mint bármelyik más okostelefont, egy kis segítség mindig jól jöhet, úgyhogy most a teljesség igénye nélkül ajánlanék neked néhány posztot a BerryBlog tippek-trükkök rovatából (a posztok kizárólag a BlackBerry 10-es készülékek használatára vonatkoznak):

Természetesen a tippek-trükkök rovat ennél több posztot is tartalmaz, illetve tartalmazni fog a jövőben, érdemes tehát visszatérned a későbbiekben, ha a BlackBerryd használata során valahol elakadtál. Ha a posztokban nem találsz választ a kérdéseidre, írj e-mailt az info@berryblog.hu -ra, vagy keress minket a Facebookon, a facebook-com/berryblog címen, ahol igazán segítőkész és barátságok közösség verbuválódott össze az elmúlt években.

Ja, és üdv a BlackBerry-felhasználók körében, jó, hogy itt vagy!

süti beállítások módosítása