Dúl bennem a kötelességtudat, ilyenkor év végén, még utoljára kell valami frappánsat mondani vagy üzenni, de csak a szokásos közhelyek tódulnak a fejembe: köszi, hogy itt voltatok, sok boldogságot, meg BlackBerrykben gazdag újévet -- ilyesmik. 

Valójában bevallom, kicsit örülök, hogy vége lett ennek az évnek, mely aligha fog a BlackBerry legjobb éveinek egyikeként bevonulni a történelembe, pedig éppenséggel ígéretesen indult 11 hónapja a BlackBerry 10 rajtjával. Bár nem minden sikerült úgy, ahogy képzeltük, a magam részéről rendkívül bizakodó vagyok a jövőt illetően, John Chen, a cég új átmeneti vezére láthatóan tudja és teszi a dolgát, a BerryBlog működése pedig ennek kapcsán biztosan értelmet nyer 2014-ben is.

emoticon_bbm.png

A BlackBerryk iránti érdeklődés mindenesetre a mi aspektusunkból a csúcsra hágott, idén is több százezren látogattak el a BerryBlogra, a lapletöltések száma pedig rekordot döntött, vagyis növekedtünk, gyarapodtunk itt is, meg a Facebookon, a Twitteren na és persze a legújabb, legmenőbb közösségi csatornán, a BBM csatornánkon. Mindez nélkületek nem valósulhatott volna meg, köszönjük nektek az egész éves érdeklődést a márka iránt!

Szeretnénk továbbá köszönetet mondani együttműködő partnereinknek, az Inda-Labs Zrt. csapatának, a DoclerWebnek, az Appleblog stábjának, a HWSW-nek, a Magyar Telekomnak, a Telenor Magyarországnak és a Vodafone Magyarországnak, meg persze a BlackBerrynek.

BBÚÉK mindenkinek, találkozunk 2014-ben!

Címkék: berryblog bbúék