Mármint mi, BlackBerry-felhasználók. Legalábbis az Index cikke szerint. Az internetes lap február 10-én tett közzé felhívást, hogy küldjetek be minél több tapasztalatot a telefonotokkal kapcsolatban, a beérkezett vélemények feldolgozása után pedig most kerekedett az egészből egy majdnem kerek cikk. Nem túl meglepő módon a legtöbb androidos felhasználó ekézte a telefonját (persze a dolog ott sántít, hogy az elégedetlen vásárlók nagyobb eséllyel adnak hangot elégedetlenségüknek, mint az elégedett júzerek), a Windows Phone-os telefonok meg az iPhone kapott hideget is, meleget is. Bezzeg a BlackBerry...

Az viszont nagyon meglepett, hogy milyen sokat használják, és aki használja, az kedveli is a Blackberryt. Az akkuja kibír 2 napot, hétvégi módban akár 4-et is, és ha már megszoktuk a gesztusokat, akkor nagyon könnyen kezelhető. De az is kiderült, hogy elsősorban munkaeszközként tekintenek rá, akiknek nem gond, hogy a közösségi és multimédiás funkciók nem olyan kifinomultak, nincs olyan nagy választék, mint más platformokon. Az ára pedig egyáltalán nem középkategóriás.

teamblackberry2.jpg

Az mondjuk nem derül ki, hogy hány véleményből szűrte le ezt a következtetést Balázs, a cikk szerzője, de majd rákérdezek, ha összefutok vele. Mindenesetre örülök, hogy elmondtátok a véleményeteket, és örülök, hogy ez a véleményetek. Bár én az Indexszel ellentétben egyáltalán nem vagyok ezen meglepődve.

A teljes cikket erre a linkre kattintva találjátok meg.

Címkék: index blackberry
süti beállítások módosítása