A BlackBerry 10 operációs rendszer 10.3-as verziójának tegnapi kiszivárogtatását követően a legkisebb mértékben is geekebb beállítottságú BlackBerrys közösség azonnal felbolydult méhkassá változott, ráadásul ha ez nem lenne elég, van egy nagy hírem azoknak, akik még mindig használják a BlackBerry tabletjét, a PlayBookot.

A lenti képek tanulsága szerint a legújabb 10.3-as kiszivárgott szoftverben van egy kis utalás arra, hogy talán - hangsúlyozom talán - a PlayBook is kaphat valamiféle frissítést, mely az új BB10-es rendszerszoftverhez szegről-végről kapcsolódik.

Screen Shot 2014-03-24 at 3.42.31 AM.JPG

Screen Shot 2014-03-24 at 3.40.23 AM.JPG

Aki nem fejlesztő annak a két kiemelt sort röviden elmagyaráznám:

Könnyen lehet, hogy 4.2.2-es verziószámú droidos rendszerrel kompatibilis android-futtatókörnyezet megérkezhet a PlayBookhoz is, magyarán a BB10-hez hasonlóan a PlayBook is tudná futtatni az újabb androidos alkalmazásokat mindenféle trükközés nélkül (a tablet most is képes ezt-azt futtatni, de nem igazán felhasználóbarát mutatvány az alkalmazások PlayBookra varázsolása).

Azt azért gyorsan megjegyezném, hogy ezek itt mind csak spekulációk és mint sok mindenben BlackBerry fronton, ebben is csak akkor szabad hinni, ha már kézzelfogható(bb) bizonyítékok vannak rá, hogy a cég csakugyan újabb löketet ad a rendszernek.

süti beállítások módosítása