Mától ismét új mérföldkőhöz ért a BerryBolt, Magyarország első és legnagyobb, BlackBerryre specializálódott webáruháza, mely megalakulása óta bevallottan a BerryBloggal közös gyökerekből táplálkozik. Mostantól a gyári, eredeti tartozékok mellett a BlackBerry teljes, kurrens BB10-es kínálata (Z10, Q10, Q5 és Z30) elérhető a webshopból, vagyis vége a keresgélésnek, végre ott tudsz telefont vásárolni magadnak, ahol értenek is ezekhez a készülékekhez. És ez nem áprilisi tréfa!

bb10_devices.jpg

Tudom ez így kívülről nem feltétlenül jön át, de óriási jelentőséggel bír a számunkra, hogy hosszú, várakozással teli hónapokat követően tető alá kerülhetett minden megállapodás, mely lehetővé tette számunkra, hogy a készülékek is megjelenjenek a "házi" webshop kínálatában. Biztosak akartunk lenni benne, hogy minden egyes telefont a gyártóhoz méltó körítéssel és feltételekkel tudunk nektek kínálni, éppen ezért szerződést kötöttünk a BlackBerry legnagyobb európai disztribútorával, ami több előnnyel is jár a számotokra:

  • A BerryBoltban kapható BlackBerrykre kivétel nélkül 2 év gyári jótállás vonatkozik,
  • Minden telefon mellé magyar nyelvű használati utasítás jár
  • Minden készülék garantáltan működik a hazai szolgáltatók hálózatán
  • Végül, de nem utolsósorban minden, a BerryBolt kínálatában szereplő BlackBerry gyárilag szolgáltatófüggetlen, vagyis bármelyik mobilszolgáltató SIM-jével működik

A webshop a kezdeti időszakban minden BlackBerryt rendelésre szállít, az átfutási idő vásárláskor többnyire 5-7 munkanap. A készülékekért egyelőre utánvéttel tudsz fizetni, de már dolgozunk azon, hogy a bankkártyádat is használni tudd a vásárláskor, ezzel is kényelmesebbé és egyszerűbbé téve az egész folyamatot.

Igyekszünk arra is felkészülni, hogy a lehető leggyorsabban, megnyugtató módon rendezzük az esetlegesen felmerülő problémákat, illetve jótállási igényeket. Ezért minden nálunk vásárolt telefonhoz külön díjazás nélkül beállítási segédletet nyújtunk e-mailben, meghibásodás esetén pedig a hibás készülékért futárt küldünk és intézkedünk a lehető leggyorsabb javításról. 

A BerryBolt magánszemélyek mellett vállalkozásokat is kiszolgál, banki átutalást, igény esetén euróban történő fizetést valamint nagyobb flották rendelésekor mennyiségi kedvezményt biztosítva meglévő és új partnereinek.

A BlackBerryket megtaláljátok erre a linkre kattintva a BerryBoltban.

Mindezzel még nincs vége, áprilisban több újdonsággal és akcióval jelentkezik a BerryBolt! Figyeljétek a blogot, érdemes!

süti beállítások módosítása