Na, ezt is megtudtuk végre, egész pontosan 2 190 000 - ba kerül majd a BlackBerry Z3 május közepétől, még szerencse, hogy az ár Indonéz rúpiában értendő, nem pedig forintban, szóval itthon azért nem kell majd milliókat fizetni a BlackBerry új érintőkijelzős okostelefonjáért. Most a hazai árakkal kapcsolatban lehetne találgatni megint, meg számolgatni (segítek: 2190000 Indonéz rúpia kb 43 ezer forintnak felel meg mai árfolyamon), csak nincs sok értelme, mint ahogy azzal kapcsolatban is legfeljebb tippelni lehet csak, hogy itthon mikor jelenhet meg a készülék.

z3_inhand.jpg

Az biztos, hogy a Jakarta kódnéven futó BlackBerry Z3 május 13-án jelenhet meg először a boltokban, hivatalosan kizárólag Indonéziában, és lesz egy limitált kiadása is, Jakarta Edition néven, ennek áráról azonban végképp nem tudni semmit. Európai vagy globális modellről, premierről és árakról egyelőre szintúgy hallgat a gyártó.

Akinek nagyon viszket a keze, azért valószínűleg be fogj tudni szerezni mindenféle egzotikus forrásokból a Z3-at már jóval az európai premiert megelőzően, de ez inkább marad szerintem a bátrak sportja, tekintve, hogy a jótállási ügyintézés ilyen esetben legalábbis problémás, nem beszélve arról, hogy egyes szolgáltatások (pl. 4G-s hálózat) az indonéz piacra szánt modellekkel nem lesznek elérhetők.

Szóval egyelőre ez minden, amit tudunk, amint lesz újabb hírünk a Z3-ról, természetesen jelentjük.

Címkék: jakarta z3
süti beállítások módosítása