A szeptember úgy látszik most már végérvényesen a mobilos termékbejelentések hónapja lesz, az IFA-n egy rakás androidos újdonságot lepleztek le a ferde szeműek, tegnap meg az Apple eseményén őrjöngtek az emberek, mintha valamiféle jelenést láttak volna, amitől egycsapásra megvilágosodik az egész iparág. És hátra van még a BlackBerry, ami ebben a hónapban két termékbemutató rendezvényt is tart. MEGLEPETÉS!

Az egyikről már tudjuk (pontosabban sejtjük), hogy ott fog debütálni a BlackBestia, vagyis a Passport, konkrétan szeptember 24-én, méghozzá három helyen egyszerre (Dubaj, Toronto, London -- várj, és mi van Amerikával?). A másikra most kapott meghívót néhány olyan újságíró, akik a kőgazdag olajsekek közvetlen érdekkörnyezetében élnek, vagyis azon a helyen, amit szokás Egyesült Arab Emirátusként is nevezni. 

p9983_small.jpg

Bár ezt nem tudni még teljesen biztosan, de valószínűleg itt lesz (alighanem szintén Dubajban) a BlackBerry soron következő luxustelefonjának a Porsce Design által tervezett P'9983-nak a bemutatója, méghozzá szeptember 17-én, vagyis pontosan egy hét múlva. 

Ez a készülék lényegében egy limitált szériás Q10 lesz, amivel a porshés szokásjog alapján a prémium kialakítás mellett egyedi PIN is jár majd, illetve nagyon érdekes még, hogy minden eddigi infó szerint a P'9983-on is a BlackBerry 10 legújabb, 10.3-as verziója fut majd, ami azt jelenti, hogy előbb lesz a PorscheBerryn az új OS, mint a Passporton. Már ha így lesz. Szeptember 17-én megtudjuk.

Via Tbreak.

süti beállítások módosítása