Barátaim és üzletfeleim a HWSW-nél idén is megrendezik az év mobilos konferenciáját, az App!mobile 2014-et, ahol többek közt olyan, nem kispályás témákról lesz szó, mint a vállalati mobilitás, mobilfizetés és interfész-tervezés.

appmobile.jpg

Ha te is komolyan veszed a témát, netán érdekeltséged is van ezeken a területeken, mindenképpen nézd meg a programot, illetve ha teheted, menj el a konferenciára jövő szerdán a MOM Kulturális Központba. Részletek az alábbi közleményben:

App!mobile 2014 konferencia: mi jön az aranyláz után?

 

November 12-én, immár negyedszer rendezi meg a HWSW a mobiltermék-fejlesztői konferenciáját, az App!mobile-t. A szervezők közel 60 előadással, köztük több külföldi előadóval várják a szakembereket.

Idén több mint másfél milliárd okostelefon és tablet talál gazdára. A két szomszédos termékkategória piaca mindössze néhány rövid év alatt beérett, a növekedés lelassul, a piaci viszonyok megszilárdulnak, várhatóan hosszú időre stabilizálódnak és konszolidálódnak. A kísérleti piac átadja a helyét a termékeny kiszámíthatóságnak. A mobilipar alapjaiban különbözik attól, ami akár csak két évvel ezelőtt volt, az okoseszközök ma már a társadalom legalsó rétegeit is el tudják érni, valódi tömegtermékek.

Az App!mobile 2014 konferencián a mobiltermék-fejlesztés legújabb trendjei, problémái és azok megoldásai kapják a főszerepet. November 12-én, a MOM Kulturális Központban közel 60 előadást hallgathatnak meg a látogatók, és több külföldi vendégelőadóval is találkozhatnak. Az idei program jónéhány kitörési pontot is tartalmaz, igyekszik teljes piaci kitekintést nyújtani a hagyományos fejlesztői és UX témáktól kezdve a mobilfizetésen és az m-kereskedelmen át, egészen a vállalati mobilitásig, a médiatermék-fejlesztésig és a mobilhirdetésekig.

Az App!mobile 2014 leköveti a mobilplatformokra készült termékek teljes fejlesztési útját, az ötlet megszületésétől a partnerek megválasztásáig, a tulajdonképpeni programozásig, üzleti modellektől a piaci bevezetésig és természetesen a hosszú távú támogatásig-karbantartásig. Ennek megfelelően a konferencia nem csak a fejlesztőnek, hanem a folyamat minden résztvevőjének, a megrendelőnek, az ügynökségnek, a nagyvállalati felhasználónak és a mobiloperátornak is nyújt tartalmat.

Az előadói gárda jelentősen felfrissült, az előadók fele olyan cégektől érkezik, melyek képviselői még soha nem adtak elő a konferencián. Az App!mobile 2014-en előad a LogMeIn, az OTP, a Prezi, a Microsoft, a Ustream, a Magyar Telekom és a Tresorit is többek között, a külföldi előadók az Apple és a Pandora sorait is erősítették már, egyikük pedig a BWIN-től jön. A konferencia keynote előadását Chris Chabot, a Google és a Twitter egykori fejlesztési kapcsolatokért felelős izgatója tartja, és arról mesél majd, hogy az okostelefonok (és az internet) tömegessé válása hogyan rajzolja át alapjaiban a világot.

Az App!mobile 2014 részletes programja a rendezvény weboldalán olvasható, ugyanitt lehet regisztrálni is rá. Az App! konferencia- és képzéssorozatot a HWSW 2011-ben hívta életre, a rendezvénysorozat eseményein az elmúlt egy évben több mint 2000 szakember vett részt.

süti beállítások módosítása