KIFUTOTT AKCIÓ!

Nomen est omen, szokták többek közt mondani a BlackBerrykre is, de nem vagyunk egyformák, vannak, akik szerint a fekete szín túl komor, vagy egyszerűen nem elég divatos, trendi. Szerencsére ma már BlackBerryből sem csak fekete színű változat érhető el, rövidesen pedig már az év első felének egyik legígéretesebb modellje, a BlackBerry Classic is megvásárolható fehér színben!

classic-white-front.jpg

A QWERTY-gombsorral, valamint fizikai híváskezelő gombokkal és menügombokkal ellátott Classic előreláthatóan május elejétől* érhető el a BerryBoltban, a fekete változattal megegyező áron. A gyárilag szolgáltatófüggetlen, két év gyártói garanciával érkező készülék mellé ráadásul most ajándékba kaphatsz egy a telefon színéhez passzoló fehér bőrtokot. Az egyébként 4990 forintba kerülő, aktív funkcióval rendelkező eredeti gyári bőrtok amellett, hogy védi a telefonodat, igazán elegáns viselet, akár a táskádban, akár a zsebedben hordod a telefont.

A fehér BlackBerry Classicot megrendelheted a BerryBoltban, az ajándék tokhoz pedig ne feledd el beírni a pénztárnál a CLASSICWHITE kuponkódot, majd nyomd meg az OK gombot! A promóció 2015. május 31-ig tart.


A BerryBolt Magyarország első és legnagyobb, kifejezetten BlackBerry termékekre szakosodott webáruháza 2011 óta. A BerryBolt és a BerryBlog közös tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

*A termék tényleges elérhetősége a BlackBerry beszállító partnerénél hozzáférhető készlet függvénye.

süti beállítások módosítása